Στην Super Strom Βατσινάς τα «Κρητικά Χέρια» - Διάκριση για την Ελένη Βατσινά

Ηράκλειο
Στην Super Strom Βατσινάς τα «Κρητικά Χέρια» - Διάκριση για την Ελένη Βατσινά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε τέσσερις κρητικές επιχειρήσεις απονέμεται ένας σπουδαίος τίτλος που έχει θεσμοθετηθεί τα τελευταία χρόνια από το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Ο λόγος για την απονομή του σήματος «Κρητικά Χέρια» που κατοχυρώνει τα αυθεντικά χειροποίητα Κρητικά προϊόντα διαχωρίζοντάς τα από τις εισαγόμενες απομιμήσεις.

Τη σημαντική αυτή διάκριση έλαβε και η εταιρία VATSINAS MATTRESS A.E. που ειδικεύεται στην κατασκευή στρωμάτων. Το βραβείο παρέλαβε πανευτυχής η Ελένη Βατσινά, με την περηφάνεια εμφανή στο πρόσωπό της που η επιχείρηση διακρίθηκε για τα ποιοτικά προϊόντα της. Υπόσχεση της εταιρείας είναι να συνεχίσει να προσφέρει ποιότητα στους Κρητικούς, που την τιμούν με την προτίμησή τους.

Διακρίθηκε ως γυναίκα επιχειρηματίας

Ωστόσο, άλλη μία σπουδαία διάκριση ήρθε να προστεθεί για την Ελένη Βατσινά και τη δράση της στον επιχειρηματικό κόσμο. Συγκεκριμένα, παρέλαβε από τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης βραβείο για τη δράση της ως γυναίκα επιχειρηματίας. 

Όπως δήλωσε με εμφανή την συγκίνηση η υπεύθυνη εξαγωγών της «Super Strom Βατσινάς», Ελένη Βατσινά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Σύλλογο και ιδιαίτερα την κυρία Μαρία Πιτσικάκη για την τιμή που μου έκανε για τη βράβευση αυτή γιατί βρισκόμουν ανάμεσα σε σημαντικές προσωπικότητες. Θα ήθελα να τονίσω ότι σε αυτό τον αγώνα δεν βρίσκομαι μόνη μου . Έτσι θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνιδρυτές της «Super Strom» για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει προς το πρόσωπο μου».

Οι εκπρόσωποι των παραπάνω επιχειρήσεις ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη διαδικασία ένταξης στο Δίκτυο «Κρητικά Χέρια» και παρέλαβαν την πιστοποίηση για συγκεκριμένα προϊόντα τους, που αποδεικνύει ότι παράγονται αποκλειστικά στην Κρήτη από συγκεκριμένους παραγωγούς.

Η πρωτοποριακή αυτή δράση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου αφορά σε όλα τα Κρητικά προϊόντα, εκτός τροφίμων και ποτών, και έχει στόχο την έμπρακτη στήριξη στους Κρητικούς δημιουργούς.

Από πέρυσι η πιστοποίηση «Κρητικά Χέρια» απέκτησε Παγκρήτιο χαρακτήρα και απονέμεται, με τις ίδιες διαδικασίες, και από τα άλλα τρία Επιμελητήρια της Κρήτης.

«Με τη πιστοποίηση “Κρητικά Χέρια” τα αυθεντικά κρητικά δημιουργήματα αποκτούν ταυτότητα, διαφοροποιούνται από τα βιομηχανοποιημένα και μπορούν να διεκδικήσουν καλύτερη θέση στην εσωτερική και διεθνή αγορά» ανέφερε κατά τη σημερινή απονομή ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης.

Οι άλλες τρεις επιχειρήσεις που έλαβαν το σήμα «Κρητικά Χέρια» είναι:

  • ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ / Κατασκευή κοσμημάτων απομίμησης
  • ΑΦΟΙ ΔΑΜΟΒΟΛΙΤΗ ΟΕ / Παραγωγή μεταλλικών αντικειμένωνν
  • ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΕ / Παραγωγή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων 
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News