Χιλιάδες ηχεία και απομιμήσεις βρέθηκαν σε αποθήκη στη Χερσόνησο

Ηράκλειο
Χιλιάδες ηχεία και απομιμήσεις βρέθηκαν σε αποθήκη στη Χερσόνησο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mπροστά σε 1.359 ηχεία και 7.500 ετικέτες πλαστών σημάτων εταιρείας παραγωγής ηχείων βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο ελέγχων με στόχο κυρίως την καταπολέμηση του παραεμπορίου και τη διακίνηση απομιμητικών προϊόντων .

Αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος  της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σε συνεργασία με την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, συνέλαβαν την Τετάρτη 35χρονη Ελληνίδα σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων, πλαστογραφία και απάτη.

Ειδικότερα κλιμάκιο των υπηρεσιών πραγματοποίησε έλεγχο σε αποθηκευτικό χώρο επιχείρησης σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, τον οποίο κατέχει και χρησιμοποιεί η 35χρονη όπου βρέθηκαν 1.359 ηχεία, μέρος των οποίων είχαν επικολληθεί σήματα γνωστής εταιρίας παραγωγής ηχείων και 7.500 ετικέτες πλαστών σημάτων της συγκεκριμένης εταιρίας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης σε συνεργασία με την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News