Δείτε πού θα διακοπεί το ρεύμα τις επόμενες ώρες στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Δείτε πού θα διακοπεί το ρεύμα τις επόμενες ώρες στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές στο Ηράκλειο λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου.

Σε εναλλασσόμενες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο προχωρά η ΔΕΗ.

Αυτό συμβαίνει εξαιτίας υπερφόρτωσης του δικτύου και προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ενός γενικού μπλακ άουτ στην Κρήτη.

Οι υψηλές θερμοκρασίες ευνόησαν την εκτεταμένη χρήση κλιματιστικών με αποτέλεσμα το δίκτυο της ΔΕΗ να φτάσει στα όριά του.

25/7 5.30- 7.30 πμ το Δ.Μαλεβιζίου στο χωριό Φόδελε, στην παραλία Φόδελε και στις περιοχές της χωματερής, του ποιμνιοστασίου και της οικίας Μαρή, του πρατηρίου υγρών καυσίμων Μαρή, του μουσείου Ελ Γκρέκο, του θερμοκηπίου Νικολακάκη και των γεωτρήσεων Καψή, Μαραθιανάκη και γεώτρησης Κοκκινάκη

Στην Αλικαρνασσό στις οδούς Σταδίου από την οδό Ζεφυρείας μέχρι τη Λ.Ικάρου, Καρίας από την οδό Πυθέως μέχρι την οδό Αρκονήσου, Ζεφυρείας από την πλατεία Αγ.Νικολάου μέχρι την οδό Σταδίου, Μούγλων από την οδό Ηροδότου μέχρι την οδό Σταδίου και Δημοκρατίας από την οδό Μούγλων μέχρι την οδό Κεράμου. Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 31/7 ΑΠΟ 08:30 ΕΩΣ 11:30.

25/7 9.00-3.00μμ Γενικά στο χωριό Αυλή του Δ.Μινώα Πεδιάδος και στις περιοχές της επιχείρησης Γεωργική Κατασκευαστική και του φωτοβολταϊκού Κοντοπόδη.

25/7 10πμ -1.00 μμ Στο Αρκαλοχώρι, στην περιοχή των Σφαγείων Αρκαλοχωρίου και του ποιμνιοστασίου Φτυλάκη Στ.

25/7 1.00 – 3.00 μμ Στο χωριό Λαγούτα του Δ.Μινώα Πεδιάδος στην περιοχή του ελαιουργείου

5.30 -7.30 πμ Μαλεβίζι: Στις περιοχές ανατολικά του εργοστασίου της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα και της Αμμουδάρας περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Marilena, Lambi, Dolphin Bay, Appolonia, Ακτή Ζεύς, Creta beach, Agapi beach, Santa Marina και στις περιοχές των επιχειρήσεων κέντρο Νίδα, club Thalassa, μπαρ Αλέξανδρος, σινέ Τεχνόπολις, ταβέρνα Πετούση και στην επιχείρηση Bravo στην Αμμουδάρα.Επίσης στο Γάζι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και στις εργατικές κατοικίες Γαζίου καθώς και σ'όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.

Μπορείτε να δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην πόλη αλλά και το νομό Ηρακλείου πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News