Οι αστυνομικοί Ηρακλείου για τους πληγέντες από την καταστροφική μανία της φωτιάς

Ηράκλειο
Οι αστυνομικοί Ηρακλείου για τους πληγέντες από την καταστροφική μανία της φωτιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη βαθιά οδύνη, την θλίψη, καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή τους εκφράζουν οι αστυνομικοί Ηρακλείου, για την ανείπωτη εθνική τραγωδία και για όσους δοκιμάζονται και απειλούνται από την καταστροφική μανία της φωτιάς.

Ως ελάχιστη πράξη στήριξης, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι αστυνομικοί Ηρακλείου συγκεντρώνουν στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου κάθε προσφορά βοήθειας (τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης) προς τους πυρόπληκτους της Αττικής, έως την 15.00 ώρα της Πέμπτης 26-07-2018.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Η Ένωσή μας με την παρούσα, εκφράζει την οδύνη και θλίψη μας για την ανείπωτη εθνική τραγωδία και την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όσους θρηνούν τους αγαπημένους τους καθώς και σε όσους δοκιμάζονται και απειλούνται από την καταστροφική μανία της φωτιάς.

Ευχαριστούμε και στηρίζουμε τους συναδέλφους μας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, τα πληρώματα των πυροσβεστικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας και το δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων, τους διασώστες του ΕΚΑΒ, τους εθελοντές και στους υπαλλήλους όλων των άλλων κρατικών και δημοτικών υπηρεσιών πολιτικής προστασίας για τον υπεράνθρωπο αγώνα που δίνουν για τη προστασία της ανθρώπινης ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος που απειλούνται άμεσα.

Ως ελάχιστη πράξη στήριξης συγκεντρώνουμε στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου κάθε προσφορά βοήθειας (τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης) προς τους πυρόπληκτους της Αττικής, έως την 15.00 ώρα της Πέμπτης 26-07-2018.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων N. Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News