Ηράκλειο

Χωρίς ρεύμα έμεινε το μισό Ηράκλειο - Πού θα γίνουν νέες διακοπές

Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές στο Ηράκλειο λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου.

Πολύωρες διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν χθες σε πολλές περιοχές του Ηρακλείου, με το δίκτυο να υπερφορτώνεται και να πέφτει λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και την εκτεταμένη χρήση κλιματιστικών.

Χωρίς ρεύμα για αρκετές ώρες παρέμειναν περιοχές όπως Κορώνη Μαγαρά, Κηπούπολη, Θέρισο, Κοκκίνη Χάνι, Κνωσού, Πόρος, κέντρο και Άγιος Ιωάννης.

Το πρόβλημα επιδεινώθηκε από τη μεγάλη φωτιά στις Βρύσες Αποκορώνου, καθώς διεκόπη η μεταφορά ρεύματος από το εργοστάσιο της Ξηλοκαμάρας προς το Ηράκλειο.

Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε αργά χθες το βράδυ, με τη ΔΕΗ να ζητά από τους καταναλωτές ορθή χρήση του ηλεκτρικού, ώστε να μην έχουμε διακοπές ρεύματος.

Διακοπές ρεύματος

24/7 από 5.30πμ-7.30πμ

Στο Δ.Μαλεβιζίου στα Λινοπεράματα στις περιοχές των επιχειρήσεων τσιμέντων ΤΙΤΑΝ και ΗΡΑΚΛΗΣ των καυσίμων Μαμιδάκη και του κέντρου διασκεδάσεως Ολύμπια Παλάς. Επίσης στις περιοχές Παντάνασα, Μαδέ, Λυγαριά.Στους οικισμούς ΑΤΕ και ΘΗΣΕΑΣ στο Μαδέ καθώς και σ'όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

8.30πμ-11.30πμ.

Στα Καμίνια, στη λεωφ. Σοφ.Βενιζέλου από τα σχολικό συγκρότημα Τάλου έως τη λεωφόρος Μίνωος, Μάχης Κρήτης από τη λεωφόρος Μίνωος έως την οδό Υακίνθου, Πετλέμπουρη από την οδό Ελύρου έως τη λεωφ.Μίνωος, Κυταίου από την οδό Γορτύνης έως την οδό Μ.Κρήτης. Επίσης στις οδούς Τυρταίου και Υακίνθου.

24/7/2018 9:00:00 πμ-3.30 μμ

Στη Ροδιά στην περιοχή των ραδιοτηλεοπτικών κεραιών.

Σε ό,τι αφορά στις επόμενες ημέρες μπορείτε να ενημερώνεστε πατώντας εδώ.

Σχόλια