Τη βρήκαν αιμόφυρτη με τραύματα από μαχαίρι

Ηράκλειο
Τη βρήκαν αιμόφυρτη με τραύματα από μαχαίρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία βρέθηκε αιμόφυρτη, περίπου στις 2 το μεσημέρι, φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο

Κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες βρέθηκε αιμόφυρτη μέσα σε διαμέρισμα σε γειτονιά του Ηρακλείου μία γυναίκα.

Πρόκειται για μία γυναίκα, ηλικίας 40 με 50 ετών, η οποία βρέθηκε αιμόφυρτη, περίπου στις 2 το μεσημέρι, φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου, αφότου της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, τη μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο Βενιζέλειο.

Στο σημείο έσπευσε και περιπολικό της αστυνομίας, προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια του τραυματισμού της γυναίκας, τα οποία - μέχρι στιγμής - παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, κ. Γεώργιο Μοσχοβάκη, η γυναίκα έχει τραυματιστεί από αιχμηρό αντικείμενο και ειδικότερα από μαχαίρι. Όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο κ. Μοσχοβάκης, μόλις εισήχθη στο νοσοκομείο η γυναίκα υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραύματός της και έπειτα να αποφασιστεί εάν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News