Ηράκλειο

Στη «φάκα» με 3 κιλά λαθραίου καπνού

Στη «φάκα» με 3 κιλά παράνομου καπνού πιάστηκε άνδρας στη Μεσσαρά.

Μετά από έλεγχο σε μαγαζί οι αστυνομικοί βρήκαν 3 κιλά και 164 γραμμάρια καπνού, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η έρευνα έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαρά την Πέμπτη 20 Ιουλίου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πρόκειται για έναν άνδρα 36 ετών ο οποίος συνελήφθη ως υπεύθυνος του καταστήματος μέσα στο οποίο βρέθηκε ο παράνομος καπνός.

Το Δελτίο της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, 36χρονος αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα, στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν περισσότερα από τρία (3) καπνού

Συνελήφθη, χθες (20.07.2018) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, 36χρονος αλλοδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες (19.07.2018) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Φαιστού από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας 36χρονου αλλοδαπού ο οποίος απουσίαζε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 3 κιλά και 164 γραμμάρια καπνού, χωρίς να φέρουν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης και συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός υπεύθυνος του καταστήματος.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια