Ηράκλειο

Επιμελητήριο Ηρακλείου: Προνομιακή τιμή προς τα μέλη του για συμμετοχή στη ΔΕΘ

Έως αύριο η προθεσμία συμμετοχής

 Τη δυνατότητα συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με προνομιακούς όρους και διάθεσης προϊόντων προς πώληση στον ίδιο χώρο παρέχει το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε επιχειρήσεις/μέλη του από τους κλάδους τροφίμων & ποτών, μεταποίησης και υπηρεσιών, που θα δηλώσουν εγκαίρως το ενδιαφέρον τους.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου - μέλος του Enterprise Europe Network – σε συνεργασία με τη «Δ.Ε.Θ.- HELEXPO» και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, εξασφάλισε δικό του περίπτερο αλλά και μειωμένη τιμή για τη συμμετοχή και προβολή επιχειρήσεων/μελών του στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να πωλούν προϊόντα τους στη διάρκεια και στους χώρους της Έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν έως αύριο, Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 στο e-mail: stefanoudaki@ebeh.gr, περιλαμβάνοντας: επωνυμία της επιχείρησης, όνομα Υπευθύνου, ΑΦΜ,  Τηλέφωνο Επικοινωνίας,  Κατηγορία Προϊόντων και αν προτίθεται να πραγματοποιήσει πωλήσεις λιανικής.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου τηλ.: 2810-247034 (υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη).       

Η ΔΕΘ, συμπληρώνοντας 83 χρόνια λειτουργίας, αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα Εκθεσιακά γεγονότα στην Ελλάδα και διατηρεί τη διεθνή ακτινοβολία της, καθώς θεωρείται από τις σπουδαιότερες εκθέσεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Σε ετήσια βάση οι επισκέπτες της ξεπερνούν τους 200.000 και τα τελευταία χρόνια  εμπλουτίζεται με  ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις σχετικές με την τεχνολογία, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα και την διατροφή-γαστρονομία και

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια