Ηράκλειο

Κλειστό το κυλικείο του Αρχαιολογικού Μουσείου

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου καταγγέλλουν ότι το κυλικείο στο «δεύτερο σε επισκεψιμότητα μουσείο της χώρας», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, είναι κλειστό.

Τα στελέχη αναφέρονται στο κυλικείο του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, σχολιάζοντας, παράλληλα, τη στάση του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μιχελογιαννάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ:

«Με τους επισκέπτες του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου να έχουν αυξηθεί κατά 93% ήδη από την αρχή της τουριστικής περιόδου και ενώ διανύουμε τον πιο ζεστό μήνα του καλοκαιριού, οι επισκέπτες ακόμη δεν μπορούν να προμηθευτούν ούτε ένα μπουκαλάκι νερό, καθώς το κυλικείο του δεύτερου σε επισκεψιμότητα μουσείου της χώρας παραμένει ερμητικά κλειστό!

Ακόμα πιο εξοργιστικό και σύναμμα θλιβερό, είναι το γεγονός πως βουλευτές της Κυβέρνησης αντιμετωπίζουν το σημαντικό αυτό ζήτημα ως πεδίο άντλησης μικροπολιτικών κερδών.

Έπρεπε να φτάσουμε στα μέσα του καλοκαιριού για να ξυπνήσει από την πολιτική χειμερία νάρκη ο Βουλευτής Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Μιχελογιαννάκης για να μας πει ότι τα προβλήματα που εδώ κι έναν περίπου χρόνο αντιμετωπίζει το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, «θα» λυθούν «περί» τα τέλη Ιουλίου. Επιχειρώντας έτσι μάταια, με «θα» και αοριστίες να καλύψει την τραγική αδιαφορία και την έλλειψη  σχεδιασμού της Κυβέρνησης της οποίας είναι μέλος».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια