default-image

Έκρυβαν σε σπίτι όπου διέμεναν ναρκωτικά χάπια

Ηράκλειο
Έκρυβαν σε σπίτι όπου διέμεναν ναρκωτικά χάπια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυμμένα ναρκωτικά σε κοινή οικία όπου διέμεναν σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, είχαν ένας άνδρας και μία γυναίκα Ελληνικής καταγωγής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας οι δύο ημεδαποί ηλικίας 41 και 38 ετών αντίστοιχα συνελήφθησαν σήμερα το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία όπου διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά ενενήντα δύο ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν υπήρχε ιατρική συνταγή.

Και οι δύο συνελήφθησαν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθησαν, σήμερα (16.07.2018) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, δύο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 41 και 38 ετών κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα (16.07.2018) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κοινή οικία των δύο ημεδαπών, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά ενενήντα δύο(92) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία στερούντο ιατρικής συνταγής.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News