Ηράκλειο

Σε αυτό το δρόμο θα δοθεί το όνομα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Το όνομα του Κρητικού πολιτικού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα δοθεί σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Η τελετή ονοματοδοσίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 20:30 το απόγευμα ενώ το παρών θα δώσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο δρόμος που θα πάρει το όνομα του μακροβιότερου Κρητικού πολιτικού θα είναι η μέχρι σήμερα ανώνυμη οδός που συνδέει το Παγκρήτιο Στάδιο με την Αμμουδάρα.

Πρόκειται για την υλοποίηση της σχετικής απόφασης που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου τον Ιούνιο του 2017, μια ελάχιστη ένδειξη τιμής στον Κρητικό πρώην Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που θα υπενθυμίζει τους αγώνες του για την εδραίωση της Δημοκρατίας στον τόπο μας, την προσωπική συμβολή του στην αναβάθμιση του Κοινοβουλευτισμού και τις διαρκείς προσπάθειες για την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου άλλωστε, έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ξέρει να εκτιμά και να τιμά τις μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες που ανέδειξε η χώρα μας, γι’ αυτό και όλες τις κεντρικές αρτηρίες, κοσμούν τα ονόματα των πιο μεγάλων πολιτικών προσωπικοτήτων που τίμησαν τον τόπο και το λαό μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια