Με χαμόγελα έκλεισε η χρονιά για το Β’ ΚΕΠΑ Ηρακλείου

Ηράκλειο
Με χαμόγελα έκλεισε η χρονιά για το Β’ ΚΕΠΑ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία χρονιά δημιουργική, γεμάτη από δραστηριότητες που γέμισαν χαρά τις ψυχές τους, μία χρονιά γεμάτη χαμόγελα, εκδηλώσεις και εκδρομές, όπου γονείς και παιδιά, μικροί και μεγάλοι πέρασαν στιγμές μοναδικές, έκλεισε.

Αυτή την όμορφη χρονιά που έφτασε στο τέλος της αποχαιρετούν με συγκίνηση γονείς και παιδιά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Β’ ΚΕΠΑ Ηρακλείου, όπου διοργάνωσαν γιορτή, διασκέδασαν και αντάλλαξαν ευχές για καλό καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «Μαζί ζήσαμε και φέτος μια πολύ όμορφη και δημιουργική χρονιά. Συνεργαστήκαμε για κοινούς στόχους προσπαθώντας να προσφέρουμε στα παιδιά μας. Καταφέραμε μέσω του συλλόγου να γίνουμε μια πολύ δεμένη ομάδα που εργάστηκε με όρεξη.

Η συνεργασία μας με τη διευθύντριά μας και με όλο το προσωπικό του παιδικού μας σταθμού ήταν άριστη.

Ευχαριστούμε θερμά τη διευθύντρια του Παιδικού μας Σταθμού, καθώς επίσης τις  δασκάλες μας και λοιπό προσωπικό του σταθμού, που κάθε μέρα, πάντα με το χαμόγελο και με μια μεγάλη αγκαλιά υποδέχονταν τα παιδιά μας.

Η εύρυθμη λειτουργία του Παιδικού μας Σταθμού μας δημιουργούσε συναισθήματα εμπιστοσύνης και ασφάλειας κάθε πρωί που αφήναμε τα παιδιά μας.

Κυρία Ελένη, κυρία Αθηνά, κυρία Ελένη, κυρία Λαμπρινή, κυρία Γωγώ,  κυρία Έφη, κυρία Ξένια, κυρία Εύα, κύριε Θοδωρή σας ευχαριστούμε για όλα. 

Όλο το ΔΣ του Συλλόγου (τακτικά και αναπληρωματικά μέλη) είχε άψογη συνεργασία και μαζί με τη διευθύντρια και το όλο το προσωπικό του Β’ ΚΕΠΑ πραγματοποιήθηκαν πολλές δραστηριότητες.

Μέρος των εσόδων από τη λαχειοφόρα αγορά μας δόθηκε στη Στέγη Ανηλίκων Αρρένων. Με πρωτοβουλία της διευθύντριας του ΚΕΠΑ και τη συλλογική προσπάθεια όλου του προσωπικού έγιναν υπέροχες κατασκευές για το φιλανθρωπικό παζάρι που έγινε τα Χριστούγεννα, όπου μέρος εσόδων διατέθηκε στην παιδική ογκολογική του ΠΑΓΝΗ.

Επίσης, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποιήθηκαν πολλές δραστηριότητες και εκδρομές για τα παιδιά μας και καλύφθηκαν ανάγκες του παιδικού μας σταθμού όποτε μας ζητήθηκε.

Τέλος, Σύλλογος, Διευθύντρια και όλο το προσωπικό συνεργάστηκαν και πραγματοποιήθηκαν ωραίες γιορτούλες, όπου μικροί και μεγάλοι περάσαμε όμορφα.

Ευχαριστούμε όλους εσάς τους γονείς για την παρουσία σας και τη συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις και τις εκδρομές του Συλλόγου μας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και σε όλα τα παιδάκια του σταθμού μας καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες σε ότι κι αν κάνουν!

Σύλλογος  Γονέων & Κηδεμόνων Β ΚΕΠΑ Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News