Προφυλακίστηκε ο ηλικιωμένος για την ασέλγεια - Ομόφωνα ένοχος και ο πα-τέρας για την ασέλγεια της κόρης του

Ηράκλειο
Προφυλακίστηκε ο ηλικιωμένος για την ασέλγεια - Ομόφωνα ένοχος και ο πα-τέρας για την ασέλγεια της κόρης του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 74χρονος από χωριό του Ηρακλείου ο οποίος παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε τις κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος 10χρονου κοριτσιού, πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Ο ηλικιωμένος δεν έπεισε με τα όσα είπε στην απολογία του σχετικά με το 10χρονο κορίτσι του οποίου η οικογένεια κατήγγειλε πως με δέλεαρ γλυκά και παγωτά, πλησίασε το παιδί προχωρώντας σε ασελγείς πράξεις.

Ο 74χρονος πέρασε και σήμερα το κατώφλι των δικαστηρίων Ηρακλείου επαναλαμβάνοντας ότι οι κατηγορίες που του επιρρίπτονται δεν ευσταθούν, ενώ η συνήγορός του εξήγησε ότι εκκρεμούν να γίνουν μια σειρά από διαδικασίες που στοχεύουν στο να πέσει άπλετο φως στην συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς μέχρι στιγμής πέραν των όσων υποστηρίζει η μία και η άλλη πλευρά δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν τι ακριβώς συνέβη.

Την ίδια ώρα ομόφωνα ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης για τις κατηγορίες του βιασμού, της αποπλάνησης και της ασέλγειας σε βάρος της ανήλικης κόρης του 48χρονος Κρητικός, με το δικαστήριο να τον κρίνει ένοχο για τις πράξεις που τελέστηκαν το 2009, όταν η ενήλικη πλέον κόρη του ήταν μόλις 12 ετών.

Ο 48χρονος, που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 27 ετών, δεν είχε φυλακιστεί, καθώς η έφεση του είχε αναστέλλουσα δύναμη και η ποινή κάθειρξης των εννέα ετών που του επιβλήθηκε, επέβαλε άμεσα την μεταφορά του σε σωφρονιστικό κατάστημα, με τον ίδιο να επιμένει ότι η κόρη του επηρεάστηκε από τη μητέρα της με την οποία ο ίδιος δεν είχε καλές σχέσεις, το κορίτσι ωστόσο να δηλώνει ότι η πατρική αγάπη του 48χρονου προς εκείνη, είχε άλλα χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News