default-image

Δεν είναι κι η καταστροφή της αυτοδιοίκησης ο «Κλεισθένης»

Ηράκλειο
Δεν είναι κι η καταστροφή της αυτοδιοίκησης ο «Κλεισθένης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε στη Βουλή η μάχη της Αυτοδιοίκησης ενάντια στο νομοσχέδιο του υπ. Εσωτερικών "Κλεισθένης Ι", ενώ ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης , μέλη του ΔΣ της Ένωσης αλλά και αιρετοί Α’ Βαθμού θα καταθέσουν τις θέσεις τους.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, επισημαίνει:" Ξεκινάει η μητέρα των μαχών για την Αυτοδιοίκηση. Ενωμένοι και προσηλωμένοι στον κοινό στόχο που είναι να αποτρέψουμε την ψήφιση αυτού του νομοθετικού τερατουργήματος, θα δώσουμε τον αγώνα μας με μαζική συμμετοχή, έχοντας στο πλευρό μας τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες» δηλώνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Δεν θα επιτρέψουμε την απορρύθμιση των Δήμων μας και την υπονόμευση της ζωής των πολιτών.

Καλώ εκ νέου τους βουλευτές να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της ιστορικής τους ευθύνης και να σταθούν στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων».

Ψυχραιμία συνέστησε ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης μιλώντας στον 98.4, καθώς ο Κλεισθένης, όπως λέει, δεν είναι η «Καταστροφή» της Αυτοδιοίκησης.

Στα θετικά του, εκτιμά,  η κατανομή των Δήμων με κριτήρια γεωγραφικά και πληθυσμιακά που δίνουν τη δυνατότητα ζωής στους ορεινούς κι απομακρυσμένους Δήμους και με την απλή αναλογική να απαιτεί συνεργασίες προς όφελος της καθημερινότητας των πολιτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News