«Αντίο» σήμερα στον γνωστό Κρητικό αρχιτέκτονα Βαγγέλη Ατζολετάκη

Ηράκλειο
«Αντίο» σήμερα στον γνωστό Κρητικό αρχιτέκτονα Βαγγέλη Ατζολετάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θλίψη για τον Βαγγέλη Ατζολετάκη που ήταν ιδρυτικό μέλος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας.

Θλίψη σκορπά η είδηση για τον ξαφνικό χαμό του γνωστού Κρητικού αρχιτέκτονα Ευάγγελου Ατζολετάκη. Ο ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία αρχιτέκτονας άφησε εντελώς αδόκητα την τελευταία του πνοή προχθές Σάββατο, σε ηλικία 64 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί σήμερα, στις 5:30 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου, στο Ηράκλειο.

Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται σήμερα στον Άγιο Τίτο από τις 4 το απόγευμα.

Στη συλληπητήρια ανακοίνωση της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας αναφέρεται:

"Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία συμμετέχει στο πένθος για την απώλεια του Βαγγέλη Ατζολετάκη. Ο αγαπητός σ’ όλους μας Βαγγέλης ήταν διακεκριμένος αρχιτέκτων, ενεργός πολίτης, είχε ήθος και έμφυτη ευγένεια.

Ο Βαγγέλης Ατζολετάκης ήταν ιδρυτικό μέλος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας, διετέλεσε υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές και ενεργό μέλος της  Συντονιστικής της Επιτροπής με ιδέες και προτάσεις για θέματα της πόλης. Είχε ιδιαίτερη ευαισθησία για τη διασφάλιση προσβασιμότητας σε πεζοδρόμια και δημόσιους χώρους και είχε κατ’ επανάληψη ενεργοποιηθεί για τη σχολαστική τήρηση των κανόνων προσβασιμότητας στα δημοτικά έργα. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής θα παρακολουθήσουν την εξόδιο ακολουθία, θα αναφερθούν στη ζωή και τη δράση του σε ειδική συνεδρίαση  και θα καταθέσουν ποσό στη μνήμη του σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της πόλης μας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News