default-image

Στον ανακριτή ηλικιωμένος για ασέλγεια σε βάρος 10χρονης

Ηράκλειο
Στον ανακριτή ηλικιωμένος για ασέλγεια σε βάρος 10χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο υποθέσεις ασέλγειας σε βάρος ανήλικων έχουν απασχολήσει έντονα την τοπική κοινωνία της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου.

Στο προσκήνιο επανέρχονται σήμερα και αύριο δύο υποθέσεις ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, οι οποίες έχουν απασχολήσει έντονα την τοπική κοινωνία της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, σήμερα οδηγείται ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου ένας ηλικιωμένος που φέρεται να ασέλγησε προ ημερών σε ένα 10χρονο κορίτσι. Εξάλλου, αύριο Τρίτη συνεχίζεται η δίκη του 49χρονου πατέρα, ο οποίος κατηγορείται ότι πριν από περίπου εννέα χρόνια είχε ασελγήσει σε βάρος της 11χρονης - τότε - κόρης του.

Σήμερα ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος - σύμφωνα με πληροφορίες - διαμένει μόνιμα σε χωριό του νομού Ηρακλείου, αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, στο Δικαστικό Μέγαρο, προκειμένου να απολογηθεί. Ο συλληφθείς ηλικιωμένος έπεσε πριν λίγα 24ωρα στο “δόκανο” των διωκτικών Αρχών, καθώς φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός κοριτσιού 10 ετών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News