Μετά τη Σαντορίνη ο Μεζούτ Οζίλ κάνει τις διακοπές του στην Κρήτη

Ηράκλειο
Μετά τη Σαντορίνη ο Μεζούτ Οζίλ κάνει τις διακοπές του στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευτυχισμένος δηλώνει ο Μεζούτ Οζίλ, που βρίσκεται στην Κρήτη, απολαμβάνει τον κρητικό ήλιο, τη θάλασσα και την κρητική κουζίνα

Ο πρόωρος αποκλεισμός της Γερμανίας από το Μουντιάλ φαίνεται ότι δεν ενόχλησε ιδιαίτερα το διεθνή Γερμανό, τουρκικής καταγωγής, ποδοσφαιριστή Μεζούτ Οζίλ, ο οποίος με την επιστροφή του από τη Ρωσία στη Γερμανία, πήρε τη σύντροφό του και άρχισαν να «οργώνουν» τα ελληνικά νησιά.

Πρώτος σταθμός του Μεζούτ Οζίλ, ήταν η Σαντορίνη και μάλιστα η Γερμανική εφημερίδα «Bild» είχε επικρίνει τον Γερμανό ποδοσφαιριστή, ότι προκλητικά μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας απολάμβανε τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Μετά τη Σαντορίνη η Κρήτη πήρε σειρά για τον Μεζούτ Οζίλ, καθώς διαμένει σε μεγάλο ξενοδοχείο της Χερσονήσου και απολαμβάνει τον κρητικό ήλιο και τη θάλασσα, αλλά και τη γαστρονομία.

Μάλιστα στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε κατά τη διάρκεια του γεύματός του στο εστιατόριο «Σαραντάρι» δεν αρνήθηκε να φωτογραφεί με τον ιδιοκτήτη Γιάννη Κορδώνη και την σύζυγό του Εύα Νιράκη.

Ο ίδιος δηλώνει ευτυχισμένος που βρίσκεται στην Κρήτη, που αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό χιλιάδων Γερμανών τουριστών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News