Ηράκλειο

Την... τσάκωσαν στο ΠΑΓΝΗ να κάνει την αποκλειστική νοσοκόμα

Oύτε πτυχίο είχε, ούτε άδεια άσκησης του επαγγέλματος η 52χρονη.

Χρησιμοποιούσε τον τίτλο της… αποκλειστικής νοσοκόμας, χωρίς όμως να κατέχει το απαιτούμενο πτυχία και την άδεια με αποτέλεσμα πολύ σύντομα να πιαστεί στα «πράσα».

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στο Ηράκλειο μία 52χρονη αλλοδαπή κατά τη διάρκεια που δούλευε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, οι αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου την… έπιασαν να εργάζεται και να παρέχει υπηρεσίες «αποκλειστικής νοσοκόμας» σε ασθενείς.

Ωστόσο, δεν έφερε τον απαιτούμενο τίτλο σπουδών ούτε άδει άσκησης επαγγέλματος.

 Η προανάκριση διενεργείται από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, ενώ η 52χρονη με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος της, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη σήμερα (03.08.2018) το μεσημέρι στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου 52χρονη αλλοδαπή για παραβάσεις της νομοθεσίας σχετικά με την παροχή υπηρεσιών σε ασθενείς.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, κατελήφθη η 52χρονη να εργάζεται και να παρέχει σε ασθενείς υπηρεσίες «αποκλειστικής νοσοκόμας», στερούμενη απαιτούμενου τίτλου σπουδών και άδειας άσκησης επαγγέλματος, από την αρμόδια Αρχή.

Η προανάκριση διενεργείται από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

Σχόλια