Ηράκλειο

Μαζί με το νερό «σέρβιρε» και… αέριο γέλιου

Σαν… κύριος είχε μέσα στο μαγαζί του μια αρκετά μεγάλη ποσότητα από αμπούλες και φιαλίδια με το γνωστό και επικίνδυνο αέριο γέλιο.

Ο λόγος για έναν άνδρα ηλικίας 40 ετών, ο οποίος συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, μέσα στο κατάστημά του, καθώς όχι μόνο διέθετε, αλλά και πουλούσε φιαλίδια-αμπούλες και μπαλόνια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου.

Συγκεκριμένα στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 40χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 41 αμπούλες αέριο γέλιου, 144 φιαλίδια  τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου και 523 μπαλόνια.

Ο άνδρας συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη, σήμερα (03.07.2018) μεταμεσονύκτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 40χρονος αλλοδαπός για παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης σε τουριστικές περιοχές, για την καταπολέμηση του φαινομένου της διάθεσης και κυκλοφορίας αντικειμένων και πλαστικών μπαλονιών που περιέχουν αέριο γέλιου, σήμερα (03.07.2018) μεταμεσονύκτιες ώρες πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του 40χρονου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου κατελήφθη ο 40χρονος να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση εντός του καταστήματος φιαλίδια-αμπούλες και μπαλόνια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 41 αμπούλες αέριο γέλιου,
  • 144 φιαλίδια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου και
  • 523 μπαλόνια

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια