Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που λήστεψαν και χτύπησαν άνδρα

Ηράκλειο
Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που λήστεψαν και χτύπησαν άνδρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρήκαν τους δράστες που λήστεψαν και ξυλοκόπησαν έναν άνδρα, στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Με επιτυχία, οι αστυνομικές Αρχές,κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση ληστείας εις βάρος ενός 65χρονου.

Ο 65χρονος έπεσε θύμα ληστείας από δύο άνδρες, οι οποίοι μάλιστα του προκάλεσαν και βαριά σωματική βλάβη πριν από πάνω από ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 22 Μαΐου του 2017, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού Ηρακλείου.

Όπως προέκυψε έπειτα από την έρευνα των αστυνομικών, η εν λόγω ληστεία διαπράχθηκε από δύο άνδρες ηλικίας 25 και 30 ετών.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκε, υπόθεση ληστείας σε βάρος 65χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 22.05.2017 σε περιοχή του Δήμου Φαιστού Ηρακλείου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας καθώς και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, προέκυψε ότι η εν λόγω ληστεία διαπράχθηκε από δύο αλλοδαπούς ηλικίας 25 και 30 ετών.

Σε βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για τα αδικήματα της ληστείας και της βαριάς σωματικής βλάβης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News