Ηράκλειο

Στο εδώλιο... του χρόνου για την ασέλγεια σε βάρος ανήλικης σε Κέντρο Υγείας

Τον Απρίλιο του 2019 θα εκδικαστεί τελικά η υπόθεση του 44χρονου άνδρα, ο οποίος συνελήφθη προ ημερών, καθώς φέρεται να θώπευσε μια ανήλικη, μέσα σε Κέντρο Υγείας, στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου.

Η δίκη επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα μετά από ολιγοήμερη αναβολή που δόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από το Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Ωστόσο, νωρίτερα σήμερα το δικαστήριο ανέβαλε εκ νέου την εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία -όπως αποφασίστηκε- θα γίνει τον ερχόμενο Απρίλιο.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου σε Κέντρο Υγείας της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου.

Η ηλικίας 17 ετών κοπέλα μετέβη στο Κέντρο Υγείας για να κάνει ακτινογραφία, στο πλαίσιο ιατρικών εξετάσεων για την εισαγωγή της σε στρατιωτικές/αστυνομικές σχολές.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 44χρονος εργαζόμενος -ο οποίος δεν ανήκει στο ιατρικό προσωπικό- δεν δίστασε να της χαϊδέψει το στήθος, αλλά και να της απευθύνει ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή.

Το κορίτσι διατήρησε την ψυχραιμία της, ωστόσο αφού έφυγε από το Κέντρο Υγείας, ενημέρωσε άμεσα τη μητέρα της, η οποία προέβη σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αναζήτησαν τον 44χρονο, τον οποίο δεν δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν και να συλλάβουν. Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του.

Σχόλια