Δεν πρόλαβε να πάει μακριά ο κλέφτης που έκανε «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο

Ηράκλειο
Δεν πρόλαβε να πάει μακριά ο κλέφτης που έκανε «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πρόλαβε να πάει πολύ μακριά ο κλέφτης που διέρρηξε ένα αυτοκίνητο, αφού συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Όλα συνέβησαν χτες το πρωί σε περιοχή του Ηρακλείου, όταν ένας άγνωστος «άνοιξε» το αυτοκίνητο μίας 29χρονης και αφαίρεσε από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητό τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Bέβαια, από ότι φαίνεται ο δράστης δεν πρόλαβε να… χαρεί τα κλοπιμαία του, καθώς συνελήφθη, κατηγορούμενος για κλοπή.

Πρόκειται για έναν άνδρα 36 ετών, στην κατοχή του οποίου, μάλιστα, βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία και δόθηκαν πίσω στην 29χρονη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (29.06.2018) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (29.06.2018) το πρωί άγνωστος δράστης αφαίρεσε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 29χρονης ημεδαπής χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητό τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 36χρονος διέπραξε την εν λόγω κλοπή, ο οποίος εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου.

Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News