default-image

Καταδικάστηκε ο πατέρας που βίαζε την ανήλικη κόρη του

Ηράκλειο
Καταδικάστηκε ο πατέρας που βίαζε την ανήλικη κόρη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη φυλακή επιστρέφει ο 48χρονος άνδρας, ο οποίος είχε συλληφθεί πέρυσι, καθώς φέρεται να βίαζε και να ξυλοκοπούσε την ανήλικη κορούλα του, ηλικίας μόλις… 13 ετών!

Ο 48χρονος πατέρας κάθισε νωρίτερα σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, βαρυνόμενος με κακουργηματικές κατηγορίες.

Τελικά, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, επιβάλλοντάς του ποινή κάθειρξης 20 ετών και έξι μηνών.

Ο 48χρονος επιστρέφει λοιπόν στη φυλακή, όπου είχε οδηγηθεί τον Μάιο του 2017, οπότε και είχε αποφασιστεί η προφυλάκισή του, μετά την απολογία του ενώπιον των ανακριτικών Αρχών.

Προφυλάκιση και παρ' ολίγον... λιντσάρισμα!

Ο 48χρονος δεν είχε γλιτώσει τότε τη μήνη των συγγενών της μητέρας του παιδιού, οι οποίοι εκτόξευσαν εναντίον του ύβρεις και κατάρες, επιχειρώντας, μάλιστα, ακόμη και να τον λιντσάρουν.

Το σκηνικό της μεγάλης έντασης έλαβε χώρα τόσο κατά την προσέλευση του 48χρονου στα Δικαστήρια, όσο και κατά την αποχώρησή του.

Την ώρα, μάλιστα, που ο κατηγορούμενος οδηγείτο στο ανακριτικό γραφείο για να απολογηθεί, κάποιος από το εξαγριωμένο πλήθος κατάφερε να διαπεράσει τον αστυνομικό κλοιό, που προστάτευε τον πατέρα της ανήλικης, και να τον χτυπήσει.

Κατά τη σύντομη απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ο 48χρονος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται, χωρίς ωστόσο να πείσει τις δικαστικές Αρχές, οι οποίες αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν σκηνές από αρχαία τραγωδία, αφού τα Δικαστήρια ήχησαν από τα σπαρακτικά κλάματα και τις κατάρες των εξοργισμένων συγγενών, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορουμένου και μητέρα της μικρής.

Άλλοι δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυα οργής και θλίψης, ενώ οι άλλοι φώναζαν οργισμένα στον κατηγορούμενο, ο οποίος έφυγε συνοδεία αστυνομικών... τρέχοντας και με σκυμμένο το κεφάλι, ότι κατέστρεψε το παιδί του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News