Ημερίδες Ενημέρωσης «Σπουδές στην Κύπρο» 2018

Χανιά
Ημερίδες Ενημέρωσης «Σπουδές στην Κύπρο» 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Διεύθυνση Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου μαζί με τα οκτώ Πανεπιστήμια, 3 Δημόσια και 5 ιδιωτικά, διοργανώνουν Σε ηράκλειο και Χανιά δύο ημερίδες ενημέρωσης με θέμα: «Σπουδές στην Κύπρο».

Στόχος των ημερίδων είναι η ενημέρωση για την πανεπιστημιακή ζωή στην Κύπρο, λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον των ελλαδιτών για τις ευκαιρίες φοίτησης, καθώς περισσότεροι από 10.000 φοιτητές, σπουδάζουν στα Πανεπιστήμια του νησιού.

Όπως είπε στον 98.4 ο κος Ανδρέας Παπούλας, Αναπληρωτής Διευθυντής Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, θα γίνει ενημέρωση και διανομή υλικού σχετικά με την Ανώτερη Εκπαίδευση, τα Πανεπιστήμια, τις μορφές φοιτητικής και οικονομικής στήριξης και τη φοιτητική ζωή γενικότερα στην Κύπρο. 

Οι Ημερίδες που θα είναι ανοικτές για το κοινό από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο την Τρίτη 3 Ιουλίου -  Ξενοδοχείο Aquila Atlantis – και στα Χανιά την Πέμπτη 5 Ιουλίου - Ξενοδοχείο Samaria.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News