Ηράκλειο

Διπλό τροχαίο στο Κακό Όρος με αυτοκίνητο και μηχανή

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό.

Το ατύχημα συνέβη όταν επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του. Το ατύχημα έγινε στο Κακό Όρος λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.

Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στις μπάρες στην άκρη του δρόμου και έπειτα «πετάχτηκε» στη μέση του δρόμου κλείνοντας το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Διερχόμενο μηχανάκι που ακολουθούσε πίσω από το αυτοκίνητο δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγκρουση των δύο.

Ωστόσο, και αυτό αξίζει να υπογραμμιστεί, τόσο η οδηγός του αυτοκινήτου όσο και ο οδηγός της μηχανής είχαν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της ζωής τους αφού φορούσαν κανονικά, όπως επιτάσσει ο ΚΟΚ, ζώνη ασφαλείας και κράνος.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος σταμάτησε στο σημείο για να βοηθήσει, ο οδηγός της μηχανής φέρει μόνο λίγες εκδορές στο πόδι ενώ η οδηγός του αυτοκινήτου είναι εντελώς καλά στην υγεία της.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες η οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός της. Πολύ πιθανό πάντως είναι να ευθύνεται η ολισθηρότητα του οδοστρώματος εξαιτίας της βροχής.

Συνεπώς, παρακαλούνται οι οδηγοί που διέρχονται από το σημείο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο εξαιτίας του βρεγμένου οδοστρώματος όσο και επειδή παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση στο Κακό Όρος μέχρι να μεταβεί στο σημείο η Τροχαία για να απομακρύνει το αυτοκίνητο.

 

 

Σχόλια