Ηράκλειο

Τη Δευτέρα στο εδώλιο για την ασέλγεια σε βάρος ανήλικης μέσα σε κέντρο υγείας

Tην ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να δικαστεί τελικά ο 44χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη προ ημερών, καθώς φέρεται να θώπευσε μια ανήλικη, μέσα σε Κέντρο Υγείας, στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου. 

Ο 44χρονος βρέθηκε σήμερα ενώπιον του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για τις 2 Ιουλίου. 

Ειδικότερα, ζητήθηκε αναβολή από την πλευρά του κατηγορούμενου, λόγω κωλύματος του συνήγορου υπεράσπισης, με την Έδρα να κάνει δεκτό το εν λόγω αίτημα.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή σε Κέντρο Υγείας της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου. 

Η ηλικίας 17 ετών κοπέλα μετέβη στο Κέντρο Υγείας για να κάνει ακτινογραφία, στο πλαίσιο ιατρικών εξετάσεων για την εισαγωγή της σε στρατιωτικές/αστυνομικές σχολές. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 44χρονος εργαζόμενος - ο οποίος δεν ανήκει στο ιατρικό προσωπικό - δε δίστασε να της χαϊδέψει το στήθος, αλλά και να της απευθύνει ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή.

Το κορίτσι διατήρησε την ψυχραιμία της, ωστόσο αφού έφυγε από το Κέντρο Υγείας, ενημέρωσε άμεσα τη μητέρα της, η οποία προέβη σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία. 

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αναζήτησαν τον 44χρονο, τον οποίο δεν δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του. 

Ωστόσο, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

 

 

 

Σχόλια