Την ημέρα κατά των ναρκωτικών, πιάστηκε με σκληρές ουσίες μέσα σε δέμα

Ηράκλειο
Την ημέρα κατά των ναρκωτικών, πιάστηκε με σκληρές ουσίες μέσα σε δέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλος ένας «ακόλουθος» του 62χρονου που βρίσκεται έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης, πιάστηκε από την αστυνομία, ο οποίος μάλιστα κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί και έπειτα από έρευνα που είχαν κάνει οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη ένας 39χρονος ελληνικής καταγωγής στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ουσιών.

Συγκεκριμένα, από τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί, βρέθηκε και κατασχέθηκε δέμα το οποίο όπως διαπιστώθηκε περιείχε:

* 340 γραμμάρια ηρωίνης σε τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες και

* 550 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 39χρονος λειτουργούσε κατ’ εντολή 62χρονου ημεδαπού, ο οποίος είναι έγκλειστος σε φυλακές.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο 39χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (26.06.2018) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, 39χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (26.06.2018) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου εντοπίστηκε ο 39χρονος.

Ακολούθησε έλεγχος στον ανωτέρω ημεδαπό και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε δέμα το οποίο όπως διαπιστώθηκε περιείχε:

* 340 γραμμάρια ηρωίνης σε τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες και

* 550 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης,

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 39χρονος λειτουργούσε κατ’ εντολή 62χρονου ημεδαπού, ο οποίος είναι έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News