Το ένα δενδρύλλιο κάνναβης ήταν αρκετό για να πιαστεί στα «πράσα»

Ηράκλειο
Το ένα δενδρύλλιο κάνναβης ήταν αρκετό για να πιαστεί στα «πράσα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ολόκληρη επιχείρηση έστησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στο Δήμο Μαλεβιζίου προκειμένου να βρουν έναν άντρα ο οποίος μέσα στο σπίτι του έκρυβε… «λαβράκι».

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας οι αστυνομικοί αφού εντόπισαν έναν 41χρονο αλλοδαπό και τον ακινητοποίησαν, προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ένα δενδρύλλιο κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, τρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 166 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη αναμειγμένη με καπνό.

Ο 41χρονος συνελήφθη την ίδια στιγμή. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο άντρας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (26.06.2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου 41χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (26.06.2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αφού εντοπίσθηκε ο 41χρονος και ακινητοποιήθηκε, ακολούθησε έρευνα στην οικία του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ένα δενδρύλλιο κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, τρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη συνολικού βάρους 166 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη αναμειγμένη με καπνό.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News