«Πέθανα και αναστήθηκα» - Σπαρακτική εξομολόγηση για το αλκοόλ στην «Ώρα Αιχμής»

Ηράκλειο
«Πέθανα και αναστήθηκα» - Σπαρακτική εξομολόγηση για το αλκοόλ στην «Ώρα Αιχμής»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονιστική εξομολόγηση στην "Ώρα Αιχμής". Λίγο πριν όλα στη ζωή του καταρρεύσουν βρήκε τη δύναμη να απεξαρτηθεί.

Έζησαν τον εφιάλτη της εξάρτησης από το αλκοόλ,έδωσαν την δική τους μάχη και φαίνεται να τα κατάφεραν ή να τα καταφέρνουν. 

Δύο συγκλονιστικηκές μαρτυρίες στην εκπομπή "Ώρα Αιχμής" της ΚΡΗΤΗ TV που έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα σε όλους εκείνους που έχουν γίνει αιχμάλωτοι του αλκοόλ.

Ξεκίνησαν από νωρίς το ποτό και ξαφνικά βρέθηκαν στο σκοτεινό τούνελ του αλκοόλ με την ζωή τους να βρίσκεται μια ανάσα από την κατάρευση.Με δύναμη ψυχής ο Αντώνης Πουλάκης μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε και με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε τις κόρες που τον βοήθησαν σε αυτό τον αγώνα για την απεξάρτηση αλλά και τον σωτήρα του όπως χαρακτήρισε τον γιατρό του Γιάννη Μουζά, που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής. 

Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση του Αντώνη Πουλάκη

Συγκλονιστική και η μαρτυρία της Χρυσάνθης Καλαϊτζάκη που στάθηκε στο πλευρό του αδελφού της για να τον βοηθήσει να ξεπεράσει την εξάρτηση από το αλκοόλ που ταρακουνά συθέμελα τον θεσμό της ίδιας της οικογένειας. Στο πλευρό της ο σύζυγός της Γιώργος Ζορμπάς μίλησε για τον Γολγοθά όλης της οικογένειας να βοηθήσει το μέλος της. Μάλιστα η κα Χρυσάνθη πολύ συγκινημένη αναφέρθηκε στην λύτρωση του αδελφού της που είδε την ζωή του να καταρέει αλλά και να στήνεται με την βόηθσεια των "κλάμπ των οικογενειών με προβληματα αλκοόλ" αλλά και των ειδικών της "Επιστροφής" και του Αλκοολογικού ιατρείου.

H Xρυσάνθη Καλαϊτζάκη βοήθησε τον αδερφό στο Γολγοθά με το αλκοόλ

O Γιώργος Ζορμπάς στάθηκε στο πλευρό του κουνιάδου του στη δύσκολη προσπάθεια

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Ώρα Αιχμής" 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News