Απίστευτη υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη μέσα σε Κέντρο Υγείας

Ηράκλειο
Απίστευτη υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη μέσα σε Κέντρο Υγείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος έχει ξεσπάσει στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα σε περιοχή που πριν από λίγες ημέρες, σε κέντρο υγείας, εργαζόμενος όχι όμως του ιατρικού προσωπικού, προχώρησε σε ασελγείς σύμφωνα με πληροφορίες πράξεις, κατά 17χρονης που πήγε να κάνει ακτινογραφία προκειμένου να μπορέσει να συμμετέχει στις εξετάσεις για εισαγωγή σε στρατιωτική ή αστυνομική σχολή.

Το κορίτσι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές κατά τη διάρκεια της εξέτασης αντιλήφθηκε την στάση του άνδρα, ο οποίος της χάιδεψε το στήθος ενώ της απεύθυνε ερωτήματα για την προσωπική της ζωή.

Η νεαρή κοπέλα ολοκληρώνοντας την εξέταση, ταραγμένη μοιράστηκε με τη μητέρα της ότι της είχε συμβεί  και η ίδια δίχως να περιμένει στιγμή έκανε καταγγελία στην αστυνομία και ο εργαζόμενος συνελήφθη.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια με την επιβαρυντική περίσταση ότι η πράξη τελέστηκε από ειδικό επιστήμονα που παρέχει τις υπηρεσίες σε ανήλικο με χειρονομίες και προτάσεις. Ο 44χρονος πάντως αρνήθηκε τις κατηγορίες και ορίστηκε δικάσιμος.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή και ο μηχανισμός κινητοποιήθηκε άμεσα, με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας να ενημερώνει και την έβδομη ΥΠ Κρήτης, που αναμένεται μετά την έγγραφη ενημέρωση να προχωρήσει διαδικασίες που εφόσον επαληθεύσουν το περιστατικό εις βάρος της 17χρονης μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και την απόλυση του σε ότι αφορά το πειθαρχικό κομμάτι των συνεπειών εκτός από το ποινικό. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News