Ηράκλειο

Τη βοήθησε να φύγει και οδηγήθηκαν και οι δύο στο Τμήμα

Τη βοήθησε να φύγει παράνομα από την Ελλάδα και οδηγήθηκαν και οι δύο ενώπιον των Αρχών.

Ο λόγος για έναν άνδρα ηλικίας 29 ετών, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμη αλλοδαπή και συγκεκριμένα σε μία νεαρή ηλικίας 24 ετών, καθώς και για πλαστογραφία.

Όλα συνέβησαν χτες στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», όταν ο 29χρονος συνόδευε την 24χρονη στο αεροδρόμιο, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων Αρχών Βελγίου προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο της από τη χώρα με προορισμό τη Γαλλία.

Επιπλέον, συνελήφθη και η 24χρονη αλλοδαπή για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (24.06.2018) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 29χρονος αλλοδαπός  για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμη αλλοδαπή και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθη 24χρονη αλλοδαπή για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες (24.06.2018) το απόγευμα, ο 29χρονος συνόδευε την 24χρονη στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων Αρχών Βελγίου προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο της από τη χώρα με προορισμό τη Γαλλία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.»

 

Σχόλια