Κηλίδες και θολά νερά αναστάτωσαν τους κατοίκους

Ηράκλειο
Κηλίδες και θολά νερά αναστάτωσαν τους κατοίκους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανησυχία για τη δυσάρεστη εικόνα και τη δυσοσμία που εντόπισαν οι κάτοικοι.

Μπροστά σε θολά νερά και έντονη δυσοσμία βρέθηκαν οι κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού στην παραλιακή ζώνη της περιοχής. Εδώ και μέρες όπως αναφέρουν από σωλήνες καταλήγει στη θάλασσα θολό νερό και ανησυχούν στο ενδεχόμενο να πρόκειται για λύματα.

Όπως καταγγέλλει κάτοικος στο neakriti.gr «εδώ και μέρες το πρόβλημα είναι πιο έντονο και η κατάσταση είναι αποπνικτική. Πρέπει να πρόκειται για λύματα γιατί δεν είναι μόνο βρόμικο το νερό αλλά υπάρχει και έντονη δυσοσμία. Όλοι ανησυχούν αλλά κανείς δεν έχει παρέμβει για το θέμα».

Μάλιστα λίγα μέτρα πιο πέρα από τα θολά νερά έχουν σχηματιστεί κηλίδες τις οποίες βλέπουν από απόσταση οι κάτοικοι της περιοχής χωρίς όμως να γνωρίζουν εάν πρόκειται για εστία μόλυνσης. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοδιαλυόμενα όμβρια ύδατα. 

Στο σημείο πρόκειται να μεταβούν  άνδρες του Λιμενικού για να διαπιστώσουν από πού προέρχεται η μόλυνση και εάν πρόκειται για λύματα.

Πάντως οι κάτοικοι ζητούν άμεσα απαντήσεις αφού πρόκειται για ένα σημείο από όπου περνούν καθημερινά δεκάδες άτομα και αγαπημένο σημείο όσων ασχολούνται με το ψάρεμα, οπότε θέλουν να διασφαλίσουν ότι ο χώρος στον οποίο κινούνται και να ψαρεύουν είναι καθαρός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News