Ηράκλειο

Οι Μινωικές Γραμμές ήταν εκεί, στα εγκαίνια του νέου ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, κ. Αντώνης Μανιαδάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Με λαμπρότητα, όπως αρμόζει στην εκδήλωση, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου υπεραστικού σταθμού σήμερα στο κτιριακό συγκρότημα του πρώην «Αθηνά» της ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου επί της οδού Εφέσου.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στις νέες εγκαταστάσεις και με μεγάλο ενδιαφέρον θαύμασαν το νέο κόσμημα της πόλης. Η αρχιτεκτονική των χώρων υποδηλώνει την πρόθεση της διοίκησης του ΚΤΕΛ για ποιοτική και ουσιαστική αναβάθμιση προς όφελος του μεταφερόμενου κοινού.

Η πολύχρονη συνεργασία των Μινωικών Γραμμών και της εταιρείας ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου αποδεικνύει το κοινό όραμα που έχουν αναφορικά με την παροχή των πολυτελών υπηρεσιών προς το κοινό, κερδίζοντας την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη των επιβατών.

Ακολουθώντας μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία αποδεικνύουν οι δύο εταιρείες έμπρακτα ότι κύριο μέλημά τους είναι η ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων του κοινού με πολυτέλεια, επαγγελματισμό και συνέπεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια