Ηράκλειο

«Πρωτοφανές φαινόμενο» η παραλία που γέμισε με τόνους καλάμια

Που οφείλεται το φαινόμενο σύμφωνα με τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου.

Aπάντηση για το πρωτοφανές φαινόμενο με το οποίο ήρθαν αντιμέτωποι λουόμενοι και ξένοι επισκέπτες σε παραλίες της Αμμουδάρας, βλέποντας την ακτή να έχει κατακλυστεί από τόνους καλάμια και φερτά υλικά, έδωσε η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου. 

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών ήταν η κύρια αιτία της αποκαλυπτικής εικόνας που καταγράφηκε στην Αμμουδάρα , ισχυρίζεται ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης , που κάνει λόγο για μεταφορά των τόνων από καλάμια μέσω του Γαζανού ποταμού.

Ακτή περίπου 6,5 χιλιομέτρων γέμισε με καλάμια

Υπενθυμίζεται ότι σε μεγάλη αναστάτωση βρέθηκαν οι κάτοικοι της Αμμουδάρας αφού ξύπνησαν και δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μία ακτή περίπου 6,5 χιλιομέτρων γέμισε την Πέμπτη με καλάμια με αποτέλεσμα οι λουόμενοι να μην μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους σε μία από τις πιο τουριστικές περιοχές του Ηρακλείου.

Όπως λένε οι κάτοικοι, άνθρωποι που θέλησαν να μπουν στη θάλασσα το απέφυγαν, ενώ οι πιο τολμηροί μπήκαν με τα δυσκολίας…. Υπήρχαν βέβαια και τουρίστες που βλέποντας  την παραλία να έχει… πλημμυρίσει από καλάμια … έφυγαν απογοητευμένοι.

Ευτυχώς τα συνεργεία του δήμου έδρασαν άμεσα το πρωί της Παρασκευής,  παραδίδοντας σε χρόνο ρεκόρ και πάλι καθαρό το βόρειο μέτωπο, που αποτέλεσε για λίγες ώρες σημείο προς αποφυγή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια