Ανακαινίζονται εκ βάθρων τα ανοιχτά αθλητικά κέντρα

Ηράκλειο
Ανακαινίζονται εκ βάθρων τα ανοιχτά αθλητικά κέντρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ανακαίνιση των ανοιχτών αθλητικών κέντρων προχωρά το προσεχές διάστημα ο Δήμος Ηρακλείου.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 20 Ιουνίου εγκρίθηκε ποσό ύψους 610.000 ευρώ για τον συγκεκριμένο σκοπό και σύντομα αναμένεται να βγει στον αέρα ο σχετικός διαγωνισμός.

Για την μελέτη, η οποία καταγράφει λεπτομερώς όλες τις ανάγκες που υπάρχουν στα ανοιχτά αθλητικά κέντρα της πόλης, συνεργάστηκαν η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και η Ανάπτυξη Αθλητισμού Α.Ε. ΟΤΑ. 

Πρόκειται για μια παρέμβαση που εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια της δημοτικής αρχής,  να ενισχυθεί ο μαζικός αθλητισμός σε όλες τις περιοχές της περιφέρειας του Δήμου αλλά και να αντιμετωπιστεί το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης συντηρήσεως των υποδομών της πόλεως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χώροι όπως το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Φορτέτσας έχουν γίνει επανειλημμένως αντικείμενο βανδαλισμών. Ο πιο πρόσφατος βανδαλισμός προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο συγκεκριμένο Κέντρο, οι οποίες θα αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός δήλωσε σχετικά: «Αφού πρώτα καταγράψαμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ανοιχτά αθλητικά κέντρα της πόλης, κάτι που είχε να γίνει πολλά χρόνια, προχωράμε στο επόμενο βήμα που είναι η ανακαίνισή τους. Θέλουμε να προσφέρουμε αξιοπρεπείς αθλητικούς χώρους στους δημότες, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη της άθλησης σε κάθε γειτονιά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News