Γάμος πολλών... Ρίχτερ στην Κρήτη

Ηράκλειο
Γάμος πολλών... Ρίχτερ στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση με τον Γερμανό καθηγητή που ταλαιπώρησε την κοινωνία και το Πανεπιστήμιο Κρήτης είχε αίσιο τέλος, καθώς δικαιώθηκαν όσοι υποστήριξαν πως δεν έπρεπε να φέρει τιμητικό τίτλο.

Μέσα από αυτήν την ιστορία χτίστηκαν και δυνατές φιλίες, όπως του πανεπιστημιακού καθηγητή Δημήτρη Ξενάκη και του δικηγόρου Νίκου Κοτζαμπασάκη, που μαζί με εμάς εδώ στη “Νέα Κρήτη” - και τον στρατηγό Μανούσο Παραγιουδάκη και τον καθηγητή Σύγχρονης Ιστορίας Γιώργο Μαργαρίτη - υπενθυμίζουμε ότι σηκώσαμε το βάρος της υπόθεσης Ρίχτερ.

Ο κορυφαίος Ρεθεμνιώτης νομικός παντρεύει τον «περιζήτητο γαμπρό», που αποχαιρετάει το κλαμπ των εργένηδων, μεθαύριο Κυριακή 24 Ιουνίου στον “Αρόλιθο”, σε ένα γάμο που θα προκαλέσει ακόμη περισσότερα παραπολιτικά.

Βουλευτές, δήμαρχοι, πανεπιστημιακοί καθηγητές και συνεργάτες, καθώς και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Οδυσσέας Ζώρας, που ποτέ δεν έκρυψαν τη φιλία τους με τον γαμπρό, θα δώσουν το “παρών”. Πολλά θα ειπωθούν αφού το ίδιο βράδυ κρίνεται το μέλλον της Τουρκίας και οι πληροφορίες λένε πως θα μαζευτεί η αφρόκρεμα των Ελλήνων διεθνολόγων για να γιορτάσει τον γάμο του εκλεκτού μας διεθνολόγου. Ευτυχώς δεν είναι ντέρμπι, αλλιώς θα τρέχαμε να τους μαζεύουμε από τα πάνελ.

Παρουσίες με νόημα

Ακόμη περισσότερα αναμένεται να διαμειφθούν λόγω των τοπικών καλεσμένων από την Περιφέρεια και για τις κούρσες διαδοχής στους Δήμους Ηρακλείου και Μαλεβιζίου που ήδη ξεκίνησαν...

Όσο για τον Δημήτρη Ξενάκη; Την Κυριακή γαμπρός, προσεχώς και πατέρας!

Όμορφες στιγμές για τον αν. καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης Δημήτρη Ξενάκη. Την Κυριακή, λοιπόν, παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Αλεξάνδρα Λαλιώτη, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο και το παιδί τους, με αποτέλεσμα ο αγαπητός καθηγητής να έχει ένα μόνιμα ζωγραφισμένο χαμόγελο στα χείλη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News