Αποχαιρετούν την 16χρονη Χριστίνα - Το μήνυμα του σχολείου της

Κρήτη
Αποχαιρετούν την 16χρονη Χριστίνα - Το μήνυμα του σχολείου της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

θρήνος και οδύνη στην οικογένεια του γνωστού επιχειρηματία για τον ξαφνικό χαμό του ανήλικου κοριτσιού.

«Έφυγε μία μαθήτρια "κόσμημα" για το σχολείο μας», με αυτά τα λόγια και με τρεμάμενη φωνή ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Aλικαρνασσού, περιέγραψε την Χριστίνα Σιγανού που έσβησε το βράδυ της Tετάρτης σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Η κοπέλα εισήχθη στο νοσηλευτικό ίδρυμα με πρόβλημα υγείας και μέσα σε λίγες ώρες κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της, τους δικούς της ανθρώπους, τους φίλους της αλλά και την σχολική κοινότητα όπου φοιτούσε.

«Ήταν ένα κορίτσι με ήθος και αξίες, ακτινοβολούσε ευγένεια και σεμνότητα και μάλιστα ήταν άριστη μαθήτρια», αναφέρει στο neakriti.gr, εμφανώς συγκλονισμένος ο διευθυντής του Λυκείου Αλικαρνασσού κ.Μηλάκης. «Όλοι μας έχουμε συγκλονιστεί από τον ξαφνικό χαμό της Χριστίνας. Η είδηση έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» σε όλους μας εδώ και πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα μας…»

Μάλιστα το σχολείο εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία και αναφέρεται χαρακτηριστικά: Ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η μαθητική κοινότητα του Γενικού Λυκείου Νέας Αλικαρνασσού εκφράζουν την οδύνη τους για τον αναπάντεχο χαμό της μαθήτριάς μας Χριστίνας Σιγανού και εύχονται παρηγοριά και δύναμη στην οικογένειά της . Αντί στεφάνου καταθέτει ένα χρηματικό ποσό στο κοινωφελές Ίδρυμα «Φλόγα».

Η τελευταία πράξη του δράματος "παίχτηκε" σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Τζερμιάδο Λασιθίου όπου όλοι ήταν εκεί για να αποχαιρετήσουν το χαμογελαστό κορίτσι του γνωστού Κρητικού επιχειρηματία που μαζί με την οικογένεια του δέχτηκε το πιο δυνατό χτύπημα της μοίρας.

Το neakriti.gr απευθύνει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της ανήλικης κοπέλας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News