Ηράκλειο

Στο ολοκαίνουριο ΚΤΕΛ ο Γιάννης Κουράκης

Τις νέες εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου επισκέφτηκε ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Γιάννης Κουράκης.

Δύο ημέρες πριν την επίσημη τελετή εγκαινίων ο Γιάννης Κουράκης επισκέφτηκε τους νέους  χώρους του υπεραστικού ΚΤΕΛ και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Χαχλιούτη Μανώλη και τη Διοίκηση εκφράζοντας την χαρά και την ικανοποίηση του για το αισθητικό και το λειτουργικό αποτέλεσμα των νέων υποδομών βάσης του ΚΤΕΛ.

Σε δήλωση του ο Γιάννης Κουράκης τονίζει ότι, αξίζει κάθε έπαινος για την προσπάθεια αλλά και το τελικό αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει, γιατί ένα παλαιό και εμβληματικό κτήριο διαμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκού επιπέδου σταθμό με υψηλή ποιότητα στην εξυπηρέτηση των επιβατών, διατηρώντας ταυτόχρονα την αρχιτεκτονική του ταυτότητα.

Ο νέος σταθμός με το λεπτομερή σχεδιασμό και τη δυναμική του Προέδρου, του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μετόχων, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερη ανάπτυξη των υπεραστικών συγκοινωνιών στην Κρήτη και όχι μόνο.

Η επίσκεψη του Γιάννη Κουράκη έγινε σήμερα γιατί θα απουσιάζει στο εξωτερικό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην συνεδρίαση της Επιτροπής «Οικονομική Πολιτική» (ECON) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια