Έγινε... «Λούης» αφού την έπεισε να του δώσει 2.000 €

Ηράκλειο
Έγινε... «Λούης» αφού την έπεισε να του δώσει 2.000 €

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρησιμοποίησε την πειθώ του και κατάφερε να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό από μία ηλικιωμένη ένας 41χρονος ελληνικής καταγωγής.

Το πρωί της Δευτέρας, ο δράστης πλησίασε την 92χρονη, επίσης ελληνικής καταγωγής, και την έπεισε να κάνει ανάληψη 2.000 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό προφασιζόμενος εργασίες που θα έκανε στο σπίτι της ηλικιωμένης.

Η 92χρονη του έδωσε τα χρήματα όμως εκείνος της τα έκλεψε.

Πραγματοποιήθηκε έρευνα και προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και προέκυψε ότι ο 41χρονος διέπραξε την κλοπή. Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι της Τρίτης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Μέρος του χρηματικού ποσού βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην ηλικιωμένη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (19.06.2018) το μεσημέρι στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 41χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, προχθές (18.06.2018) το πρωί άγνωστος δράστης προσέγγισε 92χρονη ημεδαπή και έπεισε αυτήν να προβεί σε ανάληψη του χρηματικού ποσού των (2.000) ευρώ από το τραπεζικό της λογαριασμό για εργασίες που επρόκειτο να πραγματοποιήσει στην οικία της, το οποίο στην συνεχεία και αφαίρεσε.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 41χρονος διέπραξε την εν λόγω κλοπή, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού βρέθηκε στην κατοχή του το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News