Σοβαρό τροχαίο στη Μεσσαρά με μητέρα και 2 παιδιά - Διασωληνωμένη 7χρονη

Ηράκλειο
Σοβαρό τροχαίο στη Μεσσαρά με μητέρα και 2 παιδιά - Διασωληνωμένη 7χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στο Καστέλι και πιο σοβαρά τραυματίστηκε 7χρονη.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί κοντά στο Καστέλι Μεσσαράς.Το τροχαίο έχει συγκλονίσει όσoυς έμαθαν την είδηση, ακόμα και τους διασώστες του ΕΚΑΒ αφού τραυματίες είναι μια 47χρονη μητέρα και δύο κορίτσια. 

Το τροχαίο σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη διασταύρωση Καστελίου στη Μεσσαρά όταν συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα. Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν η μητέρα και τα δύο παιδιά της. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν δραματικές αφού οι γονείς διαπίστωσαν ότι οι κόρες τους είχαν τραυματιστεί από τη σύγκρουση.

Πιο σοβαρά η 7χρονη

Πρόκειται για κορίτσια ηλικίας 4 και 7 ετών και πιο σοβαρά έχει τραυματίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο το οποίο φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την 7χρονη και τη μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ όπου γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για το μικρό κορίτσι.

Όσο για τη μητέρα και την 4χρονη μεταφέρθηκαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα από τον πατέρα .Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι μέσα σε λίγα λεπτά συνέβη το κακό ενώ τα βλέμματα όλων στρέφονται στη μικρή που δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της. 

Σύμφωνα με το διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ.Τασσόπουλο που μίλησε στο neakriti.gr το κορίτσι εξετάζεται από νευροχειρουργούς και ακολούθησε αξονική τομογραφία. Παραμένει διασωληνωμένη και εξετάζεται η πιθανότητα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News