Καραμπόλα στο ΒΟΑΚ, σήμανε συναγερμό στην Τροχαία

Ηράκλειο
Καραμπόλα στο ΒΟΑΚ, σήμανε συναγερμό στην Τροχαία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση επικράτησε στην Εθνική Οδό Ηρακλέιου - Αγίου Νικολάου, μετά την καραμπόλα

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα από την καραμπόλα που προκλήθηκε στο ΒΟΑΚ.

Όλα συνέβησαν όταν, υπό άγνωστες αιτίες μέχρι και αυτή την ώρα, σημειώθηκαν τρία αλλεπάλληλα τροχαία ατυχήματα, στα οποία εμπλέκονταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πιθανότατα 6 οχήματα.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, περίπου στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, επί της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου, στο ύψος της περιοχής «Κακό Όρος» και ειδικότερα, στο ρεύμα προς το Ηράκλειο.

Στο σημείο έσπευσε τόσο η Τροχαία, όσο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε έναν τραυματία, μεταφέροντάς τον στο ΠΑΓΝΗ, ενώ, η παρέμβαση της Πυροσβεστικής δεν κρίθηκε αναγκαία.

Σημειώνεται ότι τα ακριβή αίτια των τροχαίων δεν είναι ακόμη γνωστά και στη διερεύνησή τους θα προχωρήσει η Τροχαία, όμως - πιθανότατα - το ολισθηρό οδόστρωμα, εξαιτίας της βροχόπτωσης, αλλά και η απροσεξία των διερχόμενων οδηγών, έχει μέρος της ευθύνης για την καραμπόλα.

Τέλος, όπως είναι φυσικό, στο σημείο επικράτησε κυκλοφοριακό χάος μέχρι να καταγραφούν οι υλικές ζημιές και να απομακρυνθούν τα εμπλεκόμενα στο τροχαίο οχήματα από το οδόστρωμα.

Δείτε φωτογραφίες:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News