Ηράκλειο

Έκλεψαν ακόμα και τη γεννήτρια του Κυνοκομείου

Ακόμα και τα κτηνιατρικά φάρμακα έκλεψαν οι ασυνείδητοι που μπήκαν στο Κυνοκομείο Ηρακλείου στερώντας την απαραίτητη θεραπεία από δεκάδες σκυλιά που με κόπο περισυλλέγονται άρρωστα ή τραυματισμένα και μεταφέρονται υπό αντίξοες συνθήκες μέχρι τη Φοινικιά.

Όπως περιγράφει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος στην ΚΡΗΤΗ TV, οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, έκοψαν τα καλώδια του συναγερμού, έσπασαν τη πόρτα και αφαίρεσαν την γεννήτρια ιδιώτη που λειτουργούσε ως εφεδρική μέχρι την επισκευή της γεννήτριας του κυνοκομείου, με αποτέλεσμα να διακοπεί εκτός από το ρεύμα και η τροφοδοσία του χώρου με νερό.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι δράστες πήραν τα ψυγεία που βρήκαν στο χώρο αλλά και μεγάλη ποσότητα κτηνιατρικών φαρμάκων.

Η εύρυθμη λειτουργία του Κυνοκομείου Ηρακλείου εξαρτάται από τη γεννήτρια παραγωγής ρεύματος, καθώς μέχρι σήμερα δεν είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο της ΔΕΗ, κάτι που σύμφωνα με τον κύριο Ινιωτάκη αναμένεται να αλλάξει φέτος το καλοκαίρι.

Δεκάδες άρρωστα και τραυματισμένα σκυλιά περισυλλέγονται και περιθάλπονται από τους εργαζόμενους στο κυνοκομείο που δίνουν καθημερινά μάχη για την μείωση των αδέσποτων ενάντια στο πρόβλημα της εγκατάλειψης ζώων που όλο και διογκώνεται στα χρόνια της κρίσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια