Ηράκλειο

Με σοβαρό πρόβλημα υγείας στη ΜΕΘ Νεογνών του ΠΑΓΝΗ βρέφος λίγων ημερών

Με μηνιγγίτιδα, όπως αναφέρει η οικογένειά του, νοσηλεύεται ένα νεογνό, λίγες μόλις ημέρες μετά το θάνατο του 8 μηνών βρέφους

Λίγες μόλις ημέρες μετά το θάνατο ενός 8 μηνών βρέφους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), ένα ακόμη βρέφος εισήχθη στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για ένα νεογνό, που δεν έχει ακόμη προλάβει να «κλείσει» τον πρώτο μήνα ζωής του και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με την οικογένεια του νεογνού, το λίγων ημερών αγοράκι, είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα γι’ αυτό και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του στη συγκεκριμένη μονάδα του νοσοκομείου.

Ωστόσο, ο κ. Ιωάννης Φανουργιάκης, Υποδιοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με τον οποίο επικοινώνησε το neakriti.gr, παρότι δεν αναφέρθηκε σε ιατρικές λεπτομέρειες αναφορικά με το περιστατικό, διαβεβαίωσε ότι το αγοράκι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του ΠΑΓΝΗ και όχι μόνο δεν κινδυνεύει η υγεία του, αλλά, μάλιστα, το μικρό αγοράκι βρίσκεται σε «σταθερή και πολύ κατάσταση», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από ότι φαίνεται το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ενήργησε άμεσα και αποτελεσματικά και το μικρό αγόρι έχει όλη τη ζωή μπροστά του να ονειρεύεται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια