Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα «οδήγησε» τις Αρχές το ασυνόδευτο δέμα

Ηράκλειο
Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα «οδήγησε» τις Αρχές το ασυνόδευτο δέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεμάτο με εκρηκτικά ήταν το ασυνόδευτο δέμα που παρέλαβε ένας άνδρας στο λιμάνι του Ηρακλείου – Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι Αρχές όταν μπήκαν στο σπίτι του

Γεμάτο με εκρηκτικά ήταν το δέμα, το οποίο παρέλαβε ένας άνδρας από το λιμάνι του Ηρακλείου χτες το πρωί, ένα δέμα, μάλιστα, το οποίο οδήγησε τις Αρχές στον εντοπισμό αμέτρητων… φονικών όπλων.

Όλα συνέβησαν χτες το πρωί, στο λιμάνι του Ηρακλείου, όταν ένας 28χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου, καθώς το ασυνόδευτο δέμα το οποίο παρέλαβε από πλοίο της γραμμής, περιείχε όχι ένα και δύο, αλλά 40 βεγγαλικά χειρός ναυτικού τύπου, ερυθρού χρώματος.

Οι Αρχές, βέβαια, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν εισήλθαν στο σπίτι του συλληφθέντα, στο πλαίσιο της νομότυπης έρευνας που ακολούθησε.

Αυτό γιατί βρήκαν και κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, 2 πτυσσόμενες μεταλλικές αστυνομικές ράβδους, μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας τύπου κινητού τηλεφώνου, μία μεταλλική σιδερογροθιά και ένα μεταλλικό αστέρι σούρικεν με ακονισμένες λεπίδες, καθώς και καπνογόνα, φωτοβολίδες, αλλά και βεγγαλικά.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού, η προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Στη σύλληψη ενός 28χρονου προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανωτέρω από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας, κατά την παραλαβή ενός ασυνόδευτου δέματος από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμένα Ηρακλείου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σαράντα (40) βεγγαλικά χειρός ναυτικού τύπου ερυθρού χρώματος.

Στη συνέχεια, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 28χρονου συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

είκοσι επτά (27) βεγγαλικά χειρός ναυτικού τύπου ερυθρού χρώματος,

εννέα (09) φωτοβολίδες αλεξίπτωτου ναυτικού τύπου ερυθρού χρώματος,

τρία (03) καπνογόνα ναυτικού τύπου ερυθρού χρώματος,

ένα (01) σπρέι αυτοάμυνας,

δύο (02) πτυσσόμενες μεταλλικές αστυνομικές ράβδοι,

μία (01) συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας τύπου κινητού τηλεφώνου,

μία (01) μεταλλική σιδερογροθιά και

ένα (01) μεταλλικό αστέρι σούρικεν με ακονισμένες λεπίδες.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News