default-image

Επισπεύδει την κάθοδό του στην Κρήτη ο Σπίρτζης – Έρχεται Κυριακή

Κρήτη
Επισπεύδει την κάθοδό του στην Κρήτη ο Σπίρτζης – Έρχεται Κυριακή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ερχόμενη Παρασκευή, 22 Ιουνίου αναμέναμε τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη στη Κρήτη για τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου επιβατικού σταθμού του υπεραστικού ΚΤΕΛ, όμως να που ο Χρήστος Σπίρτζης έκανε την έκπληξη και κατεβαίνει τελικά εδώ την Κυριακή!

Η κάθοδος του υπουργού Υποδομών-Μεταφορών στο Ηράκλειο την Κυριακή αυτή, 17 Ιουνίου δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως από το γραφείο του. Όμως αποκαλύφθηκε μέσω του ΔΙΑΥΓΕΙΑ όπου αναρτήθηκαν σήμερα 2 σχετικές υπουργικές αποφάσεις που αφορούν στη κάλυψη των εξόδων μετακίνησης τόσο του ίδιου του Υπουργού όσο των αστυνομικών που θα συνοδεύσουν τον Χρήστο Σπίρτζη στο ταξίδι του στο Ηράκλειο.

Η Κυριακάτικη κάθοδος του κ. Σπίρτζη αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, μετά και τη ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ των υπουργικών αποφάσεων για τη διενέργεια 2 διαγωνισμών για τον ΒΟΑΚ(διαγωνισμού παραχώρησης για το τμήμα Χανιά-Χερσόνησος και ΣΔΙΤ για το τμήμα Χερσόνησος-Νεάπολη Λασιθίου).

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, ο υπουργός θα παραχωρήσει τη Κυριακή συνέντευξη τύπου στο Ηράκλειο(δεν αναφέρεται ο χώρος ούτε η ώρα) όπου αναμένεται να παρουσιάσει αναλυτικά το σχεδιασμό και τις κινήσεις και φυσικά να δώσει απαντήσεις για τα χρονοδιαγράμματα γύρω από το έργο του ΒΟΑΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News