Νέο απορριμματοφόρο στη «μάχη» της καθαριότητας

Ηράκλειο
Νέο απορριμματοφόρο στη «μάχη» της καθαριότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με νέο απορριμματοφόρο εξοπλίζεται ο Δήμος Ηρακλείου.

Στη «μάχη» της καθαριότητας εισέρχεται ενισχυμένος πλέον ο Δήμος με το καινούργιο απορριμματοφόρο της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Το νέο όχημα, που βρίσκεται ήδη στο αμαξοστάσιο, είναι χωρητικότητας 6 κυβικών μέτρων, διαθέτει τα πλέον σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και  αποκτήθηκε με ίδιους πόρους.

Εξάλλου, η μεγαλύτερη ανανέωση που έχει γίνει στον στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου (συνολικά έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής δέκα νέα απορριμματοφόρα), θα συνεχιστεί τους προσεχείς μήνες,  με την απόκτηση  δυο ακόμη απορριμματοφόρων, χωρητικότητας 4 κυβικών μέτρων, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να επιχειρούν στα στενά της Παλιάς Πόλης και σε περιοχές όπως ο Λάκκος και η Αγία Τριάδα.  

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ανέφερε: «Προχωράμε  με σταθερά βήματα στον εκσυγχρονισμό του στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας, με στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών ασφαλείας για τους εργαζομένους μας αλλά και την βελτίωση της αποτελεσματικότητας στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Η ριζική ανανέωση των οχημάτων, καθώς και του μηχανολογικού εξοπλισμού στο αμαξοστάσιο, εντάσσεται στην γενικότερη προσπάθειά μας να αναβαθμίσουμε τις υποδομές  του Δήμου. Με σχέδιο και πολλή δουλειά και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των δημοτών, αλλάζουμε την πόλη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News