Ηράκλειο

Ξάφριζε σπίτια και… «προσέθεσε» στο λογαριασμό του 15.000 ευρώ!

Πάνω από 1.000 ευρώ ήταν η… λεία ενός νεαρού άνδρα από κάθε σπίτι στο οποίο εισέβαλλε!

Ο λόγος για έναν 25χρονο άνδρα, ο οποίος είχε εισβάλλει σε όχι ένα και δύο, αλλά σε 10 σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου. Και όλα αυτά μέσα σε 2, περίπου, μήνες και συγκεκριμένα από τις 2 Απριλίου μέχρι τις 9 Ιουνίου του 2018.

Μάλιστα, ο 25χρονος, από ότι φαίνεται, είχε επιχειρήσει να μπει σε ακόμη 3 σπίτια.

Ο 25χρονος φαίνεται να είχε προτίμηση σε χρήματα, κοσμήματα, αλλά και σε ηλεκτρονικές συσκευές, η αξία των οποίων υπολογίζεται, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας στα 15.000 ευρώ.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε σήμερα και σε βάρος του 25χρονου ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Σημειώνεται ότι το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

 

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκαν σήμερα (14.06.2018) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου δέκα (10) υποθέσεις κλοπών και τρεις (3) απόπειρες κλοπής οι οποίες διαπράχθηκαν, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 25χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 02.04.2018 έως 09.06.2018 είχε διαπράξει συνολικά δέκα κλοπές και τρείς απόπειρες κλοπής σε οικίες.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσε από οικίες χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής χρηματικής αξίας σχεδόν 15.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.»

Σχόλια