«Μοσχοπωλούσαν» επώνυμα προϊόντα που ήταν…. «μαϊμού»

Ηράκλειο
«Μοσχοπωλούσαν» επώνυμα προϊόντα που ήταν…. «μαϊμού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 58χρονος και 52χρονος οι οποίοι διέθεταν στο κατάστημά τους «μαϊμού» πορτοφόλια και αξεσουάρ.

Πωλούσε πανάκριβα αξεσουάρ παρουσιάζοντάς τα ως επώνυμα είδη, μόνο που όπως αποδείχθηκε ήταν μαϊμού» προϊόντα. Ο λόγος για έναν 58χρονο στη Χερσόνησο που πωλούσε «μαϊμού» πορτοφόλια, μαντήλια και άλλα αξεσουάρ στους πελάτες του, αλλά συνελήφθη την Τετάρτη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί σημάτων.

Μετά από έλεγχο στο κατάστημα του 58χρονου αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρεία, εντόπισαν και κατάσχεσαν τις απομιμήσεις.

Η προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Και δεύτερη σύλληψη

Την ίδια ημέρα συνελήφθη όμως και ένας 52χρονος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί σημάτων στη Χερσόνησο. Στη διάρκεια ελέγχου διαπιστώθηκε διάθεση προϊόντων προς πώληση, τα οποία ήταν απομίμηση επώνυμης εταιρείας και συνελήφθη ο 52χρονος ως ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Αναλυτικά τα δελτία τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (13.06.2018) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου 58χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων.

Στα πλαίσια δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης  Κρήτης για την καταπολέμηση διάθεσης απομιμητικών προϊόντων, χθες (13.06.2018), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο κατάστημα του 58χρονου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε  διάθεση προϊόντων προς πώληση, τα οποία ήταν απομίμηση επώνυμης εταιρείας και συνελήφθη ο 58χρονος ως ιδιοκτήτης καταστήματος.

Κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα απομίμηση επώνυμης εταιρίας.

Η προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Συνελήφθη, χθες (13.06.2018), σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου 52χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων.

 Στα πλαίσια δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης  Κρήτης για την καταπολέμηση διάθεσης απομιμητικών προϊόντων, χθες (13.06.2018), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο κατάστημα του 52χρονου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε  διάθεση προϊόντων προς πώληση, τα οποία ήταν απομίμηση επώνυμης εταιρείας και συνελήφθη ο 52χρονος ως ιδιοκτήτης καταστήματος. Κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα απομίμηση επώνυμης εταιρίας.

Η προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News