default-image

Είχε καλά κρυμμένη ποσότητα κάνναβης στο σπίτι του

Ηράκλειο
Είχε καλά κρυμμένη ποσότητα κάνναβης στο σπίτι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ποσότητα 65 γραμμαρίων στην κατοχή του, συνελήφθη ένας 40χρονος άνδρας με ελληνική καταγωγή σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Χειροπέδες φόρεσαν στον 40χρονο άνδρα οι αστυνομικοί μετά από έρευνα στην οικία του, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε η ποσότητα κάνναβης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, 40χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο.

Συνελήφθη, σήμερα (13.06.2018) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πρωινές ώρες σήμερα (13.06.2018), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 40χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 65 γραμμαρίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News