Γιορτή αιμοδοσίας με κρητικούς χορούς και τραγούδια

Ηράκλειο
Γιορτή αιμοδοσίας με κρητικούς χορούς και τραγούδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με χορούς, βραβεύσεις και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους θα γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας στην Αλικαρνασσό η διαδικτυακή ομάδα “Εμείς & εμείς (γυναίκες μόνο)” και ο “ΑιματοΚρήτης”.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουνίου, στη Νέα Αλικαρνασσό, στο χώρο του 2ου-5ου Δημοτικού Σχολείου (Μαυσώλου 105, Ν. Αλικαρνασσός), από τις 10 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί και να πάρει πληροφοριακό υλικό για την εθελοντική αιμοδοσία, τη δωρεά μυελού των οστών και τη δωρεά οργάνων.

Γιατροί και εξειδικευμένοι εθελοντές του “ΑιματοΚρήτη” θα είναι στη διάθεση του κόσμου για να λύσουν την οποιαδήποτε απορία τους. Επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να ενημερωθεί και να δώσει σίελο για να γίνει δωρητής μυελού οστών.

Παράλληλα με την αιμοδοσία, πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, σε μια “γιορτή” διαφορετική από τις άλλες!

Το χορευτικό συγκρότημα του κ. Σκεπάρνη θα γεμίσει την εκδήλωση με κρητικό χρώμα. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις αιμοδοτών και ανθρώπων/φορέων που έχουν συνεισφέρει στην προαγωγή του θεσμού της αιμοδοσίας στον νομό Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News